Alla goda ting är tre…

… så även i uppstartsgruppen. Det är vi tre som drar igång i Uppsala i höst, men även vi som jobbar på att få igång sektionen nationellt. Vi vill bli fler, både från Uppsala/Stockholm och längre bort. Vill du utveckla dina ledarskapsfärdigheter och få möjlighet att vidga ditt professionella nätverk finns här även en unik chans att forma och påverka vårt arbete i framtiden, både lokalt och nationellt. Låter det intressant? Skicka ett mejl! Det en av oss tre som svarar.

Julia Sheffield

IMG_3402
There’s no “I” in team

Julia tog examen från läkarprogrammet i Uppsala VT 2016 och började sedan akutåret på Karolinska Sjukhuset. Förutom detta syr hon sina egna kläder, gosar med katten och gymmar. Om du frågar Julia varför just du ska vara med i SWESEM så säger hon: “Akutsjukvård är framtidens specialitet och det är ett privilegie att få vara med och forma framtiden genom SWESEM och alla dess fantastiska medlemmar”

Jonas Willmer

13835803_10153809504640840_2107207461_o
Be the change you want to see in the world

Jonas tog examen 2011, gjorde AT i Västerås, och ska nu börja sin ST inom akutsjukvård på Akademiska Sjukhuset. Han blev läkare för att han vill göra skillnad, och akutsjukvård lockade mest på grund av tempot, variationen, gemenskapen och utvecklingsmöjligheterna. Enligt Jonas erbjuder SWESEM möjligheten att bli del av akutläkarfamiljen och ta del av allt roligt och intressant som händer.

 

Katharina Stevens

13839879_10153809507460840_318369581_o
You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose

Katharina tog examen från läkarprogrammet i Uppsala HT 2015 och arbetade sedan som KLASS inom akutsjukvård. Hon blev läkare för att det är ett mångfaceterat yrke med syfte att hjälpa människor. Utanför jobbet är det resa och vara vid havet som gäller. Det SWESEM har att erbjuda tycker Katharina är möjligheten att bli inspirerad av andra akutläkare, matnyttiga tips inför arbetslivet, veta vad som händer inom specialiten och ta del av utvecklingen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *