Intro till #FOAMed – 13 dec

untitled

Vill du bli en bättre läkare? Vill du lära dig och utvecklas på ett effektivt sätt? Fortsätt då läsa! Är du nöjd med att traggla dig igenom böcker där informationen redan är 5-10 år gammal, ja då vet jag faktiskt inte hur du hittade hit😉

FOAM står för Free Open Access Meducation och är medical education for anyone, anywhere, anytime som lifeinthefastlane skriver. Är du nyfiken på vad det här innebär och vågar du öppna dörren till en helt ny och fantastisk värld så kom på föreläsningen/workshopen 13/12 17:00 på Kalmar nation i Uppsala!

Kan du mot förmodan inte ta dig till Kalmar nation så spana in länkarna vi lagt upp! Vi fyller på med fler allt eftersom. Prova och se om du gillar det, du kommer inte ångra dig! Jag började själv i mars 2015 efter att ha varit på akutläkarkonferensen SWEETS och sen dess har jag lagt i snitt 2 timmar om dagen på bloggar, podcasts, artiklar mm och det är aldrig tråkigt utan roligt, engagerande, inspirerande, lärorikt och alldeles, alldeles underbart!

Börja gärna med introsidan på lifeinthefastlane där det finns mängder med filmer och länkar som introducerar FOAM. En av de bästa och kortaste ser du nedanför.

 

FOAM växer även i Sverige och det produceras numera flera bra bloggar och poddar som är väl värda att spana in för att få ett svenskt perspektiv.

Vi ses 13/12 på Kalmar nation!

/Jonas Willmer

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *